iTux și “Ana, mon amour”, prezenți pe covorul roșu al Festivalului Internațional de Film de la Berlin

Bucuresti, 20 Februarie 2017 – Cea de-a 67-a ediție a Festivalului de film de la Berlin, ce a avut loc în perioada 9-19 februarie, și-a desemnat câștigătorii. Pelicula românească “Ana, mon amour”, proiectată vineri seară în competiţia oficială, a adus un premiu cinematografiei românești și a marcat o premieră pentru iTux. Primul serviciu online ce oferă ținute de ceremonie dedicate bărbaților și-a făcut apariția pe covorul roșu prin intermediul reprezentanților filmului “Ana, mon amour”.

Călin Peter Netzer, întors la Berlin din postura de câștigator al marelui premiu (n.r. Ursul de Aur, obținut în 2013 pentru filmul “Poziția copilului”), a optat pentru o ținuta monocromă formată dintr-un smoking negru cu rever ascuțit îmbrăcat în satin negru, o cămașă albă de ceremonie și accesorii în tonul ținutei.

Mircea Postelnicu, actorul care îl interpretează pe Toma, unul dintre cele două persoanaje în jurul cărora graviteaza întreaga acțiune a filmul “Ana, mon amour”, a purtat un smoking într-o nuanță închisă de albastru, mizând pe același rafinament impus de prezența pe covorul roșu al prestigiosului festival.

Ceilalți reprezentanți ai producției românești “Ana, mon amour” care au purtat ținute iTux pe covorul roșu, au optat pentru ținute clasice, monocrome care au celebrat discret importanța evenimentului.

Pe lângă ținutele masculine, iTux oferă și o gamă restrânsă, atent selecționată de stiliști, de opțiuni pentru femei, gamă prezență și ea pe covorul rosu de la Berlinale printr-o ținută rafinată purtată de Oana Iancu, producătorul filmului.

Este o onoare că distribuția filmului “Ana, mon Amour” a ales să ducă povestea iTux până la gala Festivalului Internațional de Film de la Berlin. Prezența iTux pe covorul roșu de la Berlinale este încă o confirmare a faptului că piața românească avea nevoie de un serviciu precum iTux, un serviciu care ajută bărbații să arate impecabil la orice eveniment, indiferent de amploarea acestuia”, a declarat Alexandru Neștian, General Manager iTux.Ne bucurăm să vedem că din ce în ce mai mulți bărbați realizează că închirerea ținutelor de ceremonie este o alternativă rapidă și mai eficientă din punct de vedere al costurilor la cumpărarea ținutelor care, de cele mai multe ori, ajung să nu fie purtate decât o singură dată.”

Foto & Video

 

Copyright for photos and videos: Berlinale.de

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.