Ceva intrebari pentru noi?

Ce este iTUX?

Este un serviciu de închiere de costume și accesorii bărbătești. Fiecare produs din tinuta va fi personalizat pe corpul persoanei care va purta tinuta..

Ținuta completă este formată din: sacou, cămașă, pantaloni și accesorii (butoni, batistă de buzunar, papion sau cravată)! Opțional, poți închiria și pantofii de la noi.

Procesul de închiriere presupune minim două probe. 

La prima probă vom discusta despre alegerea ținutei, veți primi consiliere din partea noastră, vom stabili modificările necesare. Fiecare produs în parte va fi modificat și personalizat pe corpul persoanei care îl va purta. 

Cea de a doua probă, de livrare, se face cu două-trei zile înainte de eveniment.Pentru această proba  produsele vor fi deja modificate, le vom proba pentru a ne asigura că totul este în regulă și pentru a face accesorizarea. 

În cazul în care mai sunt necesare mici retușuri acestea vor fi făcute în cursul aceleași zile iar a două zi ținuta va fi pregătită pentru livrare cu ridicare din showroom-ul nostru.

Intri pe site. Ești deja aici, așa că totul e ok. Poți completa formularul și te vom contacta noi, ne poți suna sau scrie pe whatsapp ca să stabilim împreună o probă. 

Te-a invitat prietenul cel mai bun la nunta lui, care va fi peste 6 luni? Atunci îți poți închiria costumul chiar acum și îl vei primi 2-3 zile înainte de eveniment.

Ai uitat de un eveniment care are loc mâine ? Te putem ajuta și în acest caz în funcție de disponibilitate contra unei taxe suplimentare în valoare de 100 RON și garantăm că poți avea costumul chiar și în aceeași zi de la proba inițială.

  1. Nu sări cu el în piscină. Poți împinge alți oameni în piscină, nu avem o problemă cu asta.
  2. Nu îl băga în mașina de spălat. O să-l curățăm și igienizăm noi, deci ai scăpat de o grijă.
  3. Nu acoperi balta din fața domnișoarelor cu sacoul. Redirecționează-le pe lângă baltă, e mai simplu pentru toată lumea așa.
  4. Încearcă pe cât posibil să nu dansezi în ploaie cu el. Excepție dacă ești Gene Kelly și cânți în ploaie în timp ce dansezi.
  5. Nu îmbrățișa o friptură când ești îmbrăcat într-un costum iTUX. Îmbrățișează domnișoarele de onoare mai bine.
  6. Nunta s-a terminat și toată lumea începe să se stropească cu șampanie. FUUUGI! Glumim, câțiva stropi de șampanie nu-s capăt de lume. Dar nu exagera, că nu ai câștigat Grand Prix-ul.

Toate ținutele pot fi închiriate la același preț de 749 RON cu toate modificările necesare. Dacă dorești și pantofi îi poți închiria cu 200 RON.

Pentru plată, iti oferim câteva variante, așa că vei putea plăti cum dorești: cash, card, link de plată sau transfer bancar.

Fiecare produs disponibil pe site este creat în totalitate de noi, sub brandul iTUX, folosindu-ne de experiența Zenonni Su Misura de 17 ani. Folosim materiale din Italia și Anglia pentru a ne asigura ca totul iese așa cum trebuie pentru ca tu să ieși impecabil la orice eveniment.

Dacă nu te poți decide la ținuta ta, că poate nu te îmbraci în fiecare zi la costum și e normal să nu fie punctul tău forte, stiliștii noștri îți stau la dispoziție cu sfaturi și detalii suplimentare. Aceștia cunosc cel mai bine costumele de pe site și ultimele tendințe și te pot ajuta să alegi costumul potrivit în funcție de eveniment. Vorbește cu un stilist și asigură-te că vei fi invidiat de domni și râvnit de domnișoare la orice eveniment.

Pete mici sau rupturi fine sunt incluse în asigurarea de închiriere a costumului și pot fi reparate de câtre croitorii noștri. Totuși, în situația în care costumul este puternic deteriorat, atunci vei fi facturat pentru întreaga valoare de vânzare a acestuia. Și, hei, te-ai făcut cu un costum. Nu perfect nou, dar cu o poveste în spate, că sigur nu s-a rupt singur.

Ești foarte înalt? Sau foarte scund? Nu-i nicio problemă. iTUX îți poate retușa pantalonii înainte să trimită coletul. Dacă ai mâinile foarte lungi sau scurte, nu te putem ajuta.

Închirierea se face pentru o perioadă standard de 7 zile. Prima zi de închiriere este considerată ziua în care ai plecat cu ținuta de la noi din show-room, deci ai destul timp pentru a returna ținuta.

Nu trebuie să o predai personal, poți trimite un prieten, dar asigură-te că se află toate produsele în husă.

Fiecare costum este igienizat de către iTUX după fiecare purtare. Ne ocupam noi de tot. Nu iti face griji.

După fiecare închiriere, costumele sunt curățate cu grijă de către compania EcoClean. Apoi sunt puse individual în huse pentru a le păstra într-o stare perfectă pentru următoarea închiriere.

Fiecare închiriere are o perioadă standard de 7 zile, cu livrarea dinainte de eveniment.

Costumul trebuie returnat în 7 zile după ridicarea acestuia din show-room, dată semnalizată atât în acordul prezent, cât și în mesajul primit după eveniment. În cazul în care depășești acest termen, va fi perceput un cost suplimentar pentru fiecare zi de întârziere. Prima zi este taxată cu 100 Ron, după care 20 Ron/zi.

Dacă evenimentul se anulează cu câteva zile înainte ne poți anunță imediat. În cazul în care ținuta a fost deja modificată în atelierul de croitorie nu îți vom putea înapoia avansul plătit, însă nu vei fi obligat să plătești și cealaltă jumătate din suma. Dacă totuși afli cu câteva săptămâni înainte de eveniment rezervarea poate fi anulată și vei primi avansul plătit inpoi.