Ceva intrebari pentru noi?

Ce este iTUX?

În 5 cuvinte, site-ul pe care te afli. În mai multe cuvinte, este un serviciu online de închiere de costume și accesorii bărbătești.

Cum închiriez un costum pe iTUX?

Intri pe site. Ești deja aici, așa că totul e ok. Alegi un produs. Te uiți, admiri, îi trimiți un link iubitei ca să valideze și ea, apoi te hotărăști. Alegi o măsură. Aici ai două variante. Fie te măsori acasă cu ajutorul ghidului nostru, fie vii la showroom și te va măsura unul dintre consultanții noștri. Pachetul vine la tine cu 7 zile înaintea evenimentului. Îl returnezi gratuit după ce ai întors toate capetele.

Ce nu ar trebui să faci cu un costum de la iTUX?
  1. Nu sări cu el în piscină. Poți împinge alți oameni în piscină, nu avem o problemă cu asta.
  2. Nu îl băga în mașina de spălat. O să-l curățăm și igienizăm noi, deci ai scăpat de o grijă.
  3. Nu acoperi balta din fața domnișoarelor cu sacoul. Redirecționează-le pe lângă baltă, e mai simplu pentru toată lumea așa.
  4. Încearcă pe cât posibil să nu dansezi în ploaie cu el. Excepție dacă ești Gene Kelly și cânți în ploaie în timp ce dansezi.
  5. Nu îmbrățișa o friptură când ești îmbrăcat într-un costum iTUX. Îmbrățișează domnișoarele de onoare mai bine.
  6. Nunta s-a terminat și toată lumea începe să se stropească cu șampanie. FUUUGI! Glumim, câțiva stropi de șampanie nu-s capăt de lume. Dar nu exagera, că nu ai câștigat Grand Prix-ul.
Ce se întâmplă dacă nu îmi vine costumul? Chiar dacă a ajuns.

Slăbește sau îngrașă-te foarte repede. Atunci îl poți trimite gratuit înapoi la iTUX, iar noi îți vom trimite de urgență o altă mărime. Fara niciun cost suplimentar.

De unde sunt ținutele?

Fiecare produs disponibil pe site este creat în totalitate de noi, sub brandul iTUX, folosindu-ne de experiența Zenonni Su Misura de 17 ani. Folosim materiale din Italia și Anglia pentru a ne asigura ca totul iese așa cum trebuie pentru ca tu să ieși impecabil la orice eveniment.

Dacă nu știu ce să aleg, ce fac?

Dacă nu te poți decide la ținuta ta, că poate nu te îmbraci în fiecare zi la costum și e normal să nu fie punctul tău forte, stiliștii noștri îți stau la dispoziție cu sfaturi și detalii suplimentare. Aceștia cunosc cel mai bine costumele de pe site și ultimele tendințe și te pot ajuta să alegi costumul potrivit în funcție de eveniment. Vorbește cu un stilist și asigură-te că vei fi invidiat de domni și râvnit de domnișoare la orice eveniment.

Ce se întâmplă care deteriorez costumul?

Pete mici sau rupturi fine sunt incluse în asigurarea de închiriere a costumului și pot fi reparate de câtre croitorii noștri. Totuși, în situația în care costumul este puternic deteriorat, atunci vei fi facturat pentru întreaga valoare de vânzare a acestuia. Și, hei, te-ai făcut cu un costum. Nu perfect nou, dar cu o poveste în spate, că sigur nu s-a rupt singur.

Pot deschide coletul la livrare?

Ai comandat. A venit coletul acasă. Îl deschizi și verifici conținutul. De ce? Pentru că o poți face. E dreptul tău. E plăcerea ta. E pasiunea ta. E treaba ta. Doar bifează pe site secțiunea ”Vreau să verific coletul la livrare.

Trebuie să achit o taxă de garanție pentru închiriere?

Nu. Și atât. De ce mai citești secțiunea asta? OK. Mai spunem o dată. Nu. Zero. Nicio taxă. Serios, treci la următoarea întrebare, că poate ne răzgândim și punem o taxă de garanție! Nu, n-o să facem asta. E tot 0.

Cu cât timp înainte pot închiria un costum?

Te-a invitat prietenul cel mai bun la nunta lui, care va fi peste 6 luni? Atunci îți poți închiria costumul chiar acum și îl vei primi cu o săptămână înainte de eveniment. O să ai destul timp să exersezi mișcările alea nebune de dans prin care iei ochii domnișoarelor de onoare.

Se poate ajusta un costum în funcție de înălțimea mea?

Ești foarte înalt? Sau foarte scund? Nu-i nicio problemă. iTUX îți poate retușa pantalonii înainte să trimită coletul. Dacă ai mâinile foarte lungi sau scurte, nu te putem ajuta.

Ce dată de livrare să aleg?

E foarte simplu. Ne spui în ce dată e evenimentul și vei primi coletul cu o săptămână înainte. 7 zile. 168 de ore. 10080 de minute. Aproximativ. De fapt, hai să rămânem la 1 săptămână.

Cum returnez costumul?

După eveniment, pui costumul în cutie, îl predai gratuit curierului pe baza fluturașului de livrare din cutie și te duci să le spui prietenilor cum i-ai lăsat mască pe ceilalți invitați de la petrecerea de aseară.

Trebuie să spăl costumul înainte să-l returnez?
Fiecare costum este igienizat de către iTUX după fiecare purtare. Ne ocupam noi de tot. Nu iti face griji.
Cum sunt curățate și păstrate ținutele?

După fiecare închiriere, costumele sunt curățate cu grijă de către compania EcoClean. Apoi sunt puse individual în huse pentru a le păstra într-o stare perfectă pentru următoarea închiriere.

Cât timp pot închiria un costum?
Fiecare închiriere are o perioadă standard de 7 zile, cu livrarea dinainte de eveniment.
Ce se întâmplă dacă întârzii să returnez costumul?

Costumul trebuie returnat prin curier la o zi după eveniment, data semnalizată atât în acordul prezent in colet, cât și pe mail. În cazul în care depășești acest termen, va fi perceput un cost suplimentar de 20% din valoarea închirierii pentru fiecare zi de întârziere.

Cum plătesc?

Cash, card sau chiar și prin rate dacă ai card de cumpărături din ăla șmecher.

În ce zone livrați?

Unde vei fi cu o săptămână înainte de eveniment? Acolo livrăm! Atât timp cât o să fii în România, da?

Cât costă livrarea?

Livrarea și returnarea costumului la sfârșitul perioadei de închiriere sunt gratuite, la comenzile de peste 500 lei. Altfel, transportul este 50 lei, atat pentru livrare cat si returnare. Dar vezi că livrăm doar în România. Dacă ai nuntă prin Islanda, e posibil să te coste nițel mai mult.

Pot cumpăra un costum de pe site?

Vrei să fie al tău costumul pe care l-ai purtat la eveniment, așa-i? Partea bună e că toate costumele noastre sunt și de vânzare. Dă-ne un telefon sau scrie-ne pentru mai multe detalii.

Pot proba un costum înainte de a închiria?

Sigur că da. Ne faci o vizită pe Pechea 32-36, ne cunoaștem, spunem niște povești din liceu și tu poți proba orice costum vrei. Te rugăm doar să te programezi înainte, accesând secțiunea CONTACT.