Cum să te îmbraci de Revelion

coperta revelion

Decembrie este cea mai festivă lună din an. Petreceri peste petreceri, întâlnirea cu rudele, masa de Crăciun, petrecerea de la corporație și petrecerea de Anul Nou sunt câteva din evenimentele la care vei fi invitat. Dacă în fața șemineului, în timp ce îl aștepți pe Moșu’, poți purta un pulover gros și supradimensionat, la petrecerea glam de Revelion trebuie să schimbi registrul.

Și aici intervine veșnica problemă: Cum să mă îmbrac? 

Nu-ți face griji. În continuare îți vom arăta cum să te îmbraci bine dar în același timp să fii și în ton cu acest anotimp voios și colorat.

Îmbracă-te colorat

Roșu și verde sunt culorile care descriu acest sezon și nu ar trebui să te ferești de ele la petrecerea de Revelion. De asemenea evenimentele din sezonul rece oferă contextul pentru folosirea unor materiale variate în ținutele tale. Ce este mai călduros, mai moale și mai unic decât un sacou de catifea?

Poartă texturi diferite

Cu o simplă privire la revistele de modă sau o plimbare prin magazine, îți vei da seama că este sezonul carourilor. De la țesăturile tartan și până la carourile Prințului de Wales, ai o gamă largă din care să alegi, fără să greșești.

Noi îți recomandăm carourile mai discrete care îți vor oferi doza necesară de unicitate dar care nu vor ieși prea tare în evidență. 

Accesorizează corect

Știu că este un clișeu, dar detaliile contează. Ai grijă la mărimea reverului, dacă porți un sacou sau frac. De asemenea, alege și un papion de mărime potrivită. Batista de buzunar nu trebuie să lipsească, una din mătase fiind potrivită pentru petrecerea de Revelion. De asemenea, poți alege ca butonii și ceasul să aibă un finisaj auriu pentru un look mai fastuos.

Încă ceva:

“Dressing well is a form of good manners” – Tom Ford

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.