Cum îți alegi mărimea?

 

Cum iti alegi masura pantalonilor?

 

Pasul 1: Incepi cu masura „Circumferinta talie” si incerci sa gasesti o valoare in tabelul nostru, cat mai aproape de masura ta.

De exemplu: daca te-ai masurat si ai 42 cm atunci te incadrezi perfect in masura 48 (pentru care cota standard este 41.2 cm).

Pasul 2: Dupa ce ti-ai gasit o marime potrivita pentru umeri,  ne uitam daca te incadrezi(cu 2cm marja) si la cota „Circumferinta Sold”.

De exemplu: Te-ai incadrat mai sus in masura 48. Soldul tau are 101 cm, atunci esti in marja acceptabila pentru masura 46. Daca era 103 cm, atunci ti-am fi recomandat sa alegi masura 48.

Pasul 3: Ultima verificare este cota „Circumferinta Talie”

De exemplu: Te-ai incadrat mai sus in masura 48. Talia ta masoara 88 cm, asadar masura 48 e perfecta pentru tine.

Dupa ce ti-ai luat masurile, conform ghidului de masuratori, tot ce iti ramane de facut este sa te regasesti in tabelul nostru dimensional.

 

Cum iti alegi masura sacoului?

 

Pasul 1: Incepi cu masura „Latime Spate” si incerci sa gasesti o valoare in tabelul nostru, cat mai aproape de masura ta.

De exemplu: daca te-ai masurat si ai 44.7 cm atunci te incadrezi perfect in masura 46 (pentru care cota standard este 45 cm).

Pasul 2: Dupa ce ti-ai gasit o marime potrivita pentru umeri,  ne uitam daca te incadrezi(cu 2cm marja) si la cota „Circumferinta Bust”.

De exemplu: Te-ai incadrat mai sus in masura 46. Bustul tau are 101 cm, atunci esti in marja acceptabila pentru masura 46. Daca era 103 cm, atunci ti-am fi recomandat sa alegi masura 48.

Pasul 3: Ultima verificare este cota „Circumferinta Talie”

De exemplu: Te-ai incadrat mai sus in masura 48. Talia ta masoara 88 cm, asadar masura 48 e perfecta pentru tine.