Ghid iTUX: Cum îți alegi costumul potrivit pentru nuntă?

Doar ne putem imagina ce fel de emoții vei avea în ziua nunții tale, când trebuie să te asiguri că totul este pregătit la biserică, dacă ai tăi cavaleri de onoare sunt apți după petrecerea burlacilor, dacă la restaurant totul este pus la punct și pregătit pentru sosirea invitațiilor. Ai mult prea multe pe cap încât să mai stai și cu stresul ținutei, dacă arăți în acel costum de nuntă, dacă te-ai asortat cu viitoare soție sau cu nașul și așa mai departe.

De aceea suntem aici, să te ajutăm cu sfaturi și poate chiar să te îmbrăcăm în cel mai cool costum de nuntă. Normal, noi preferăm amândouă variantele, dar tu decizi asta. În acest articol vei găsi câteva sfaturi utile și câteva propuneri pentru ținuta de mire, pe care le poți găsi integral de închiriat la noi, la prețuri avantajoase.

Ne-am gândit ce ne-ai întreba dacă ai veni la noi în showroom (Strada Pechea 32-36) la o cafea și am încercat să răspundem pentru tine.

Cum alegi stilul sacoului tau?

Dacă sunt un tip mai comod, axat pe ținute smart-casual, ce îmi recomanzi să port la nuntă? Aș vrea, totuși, o ținută elegantă, peste ținutele cu care sunt obișnuit, zi de zi.

Tip mai relaxat? Ok, bun! Atunci ce îți propun este o ținută smart, un costum uni (negru, gri sau albastru) sau un mix între un sacou colorat (sky is the limit) și o pereche de pantaloni negru simplu. Sacoul l-aș recomanda puțin cambrat pe talie, aerul italian modern, la 1 sau 2 nasturi, împreună o pereche pantaloni slim. La cămașă putem merge pe clasicul alb ori, dacă dorim să îndrăznim un pic, alegem o cămașă în dungi fine (eventual asortate cu ținuta soției), cu manșete pentru butoni și o cravată îngustă din mătase. De ce cravată și nu papion? Pentru că, la un moment dat, când nunta devine petrecere, poți renunța la cravată, deschide primul nasture la cămașă și te poți distra liniștit.

Îmi doresc o ținută de gală, extrem de elegantă și pe care să o pot purta și cu alte ocazii. Ce îmi recomanzi?

O întrebare foarte pertitentă, dar pentru care am răspunsul potrivit. Dacă dorim un costum de nuntă extrem de elegant, atunci recomand un sacou negru, cu revere ascuțite (simple sau îmbrăcate în mătase neagră), la 1 sau 2 nasturi. O astfel de ținută este potrivită pentru orice eveniment de seară, fie un cocktail elegant, fie un eveniment la Ateneu sau pentru un bal exclusivist. Reverul șal este mult prea elegant și imposibil de purtat la alte evenimente, cu un dresscode mai casual. Combinat cu o cămașă albă cu plastron, cu manșete pentru butoni, este costumul ceremonial elegant sau combinat cu o cămașă smart în dungi puternice negru / alb sau violet / alb, ținuta primește o tentă smart / trendy.

Are vreo importanță în alegere ținutei faptul că nuntă are loc în timpul zilei?

Un costum de nuntă impune o atenție deosebită datorită importanței evenimentului. El trebuie să definească stilul dumneavoastră, să se încadreze eventual în specificul temei nunții, sau, dacă doriți, să se asorteze cu ținuta miresei, dar nu trebuie ales în funcție de momentul zilei, pentru că doar evenimentul impune eleganță și dictează stilul.

Propunerile iTUX

De ce recomandăm ținuta „The 007”?

Pentru că este ținuta ce poate fi purtată cu ușurință la orice eveniment cu un drescode black-and-white, reușind să puncteze și la capitolul eleganță, cât și cel vizual, un bun costum de nuntă.

Un sacou dintr-un material negru, texturat, cu revere ascuțite îmbrăcate în mătase neagră oferă un aer de James Bond purtătorului. Combinat cu o cămașa albă cu plastron, manșete pentru butoni și o cămașă cu plastron și avem deja o ținută pregătită atât pentru rolul de mire, cât și pentru cel de invitat de seamă la Balul Vienez.

   

De ce recomandăm ținuta „The Godfather”?

The Godfather este un simbol al cinematografiei, al puterii și al eleganței. Tocmai de aceea, clasicul smoking negru, cu un rever șal îmbrăcat în satin, îi poartă numele în colecția noastră.

Un sacou dintr-un material negru, cu un rever elegant șal îmbrăcat într-o mătase neagră, oferă un aer impunător purtătorului. Combinat cu o cămașă albă cu plastron, manșete pentru butoni avem deja o ținută potrivită pentru orice eveniment cu un dresscode prentențios. În această ținută, te asiguri că îți va spune „da” la starea civilă.

 

De ce recomandăm ținuta „The Politician”?

Vrei să ieși în evidență în altă culoare decât negru? Este extrem de simplu! Alege costumul albastru, cu un rever șal îmbrăcat în materialul sacoului. Este perfect pentru un eveniment cu un dresscode mai lejer, pentru o persoană care în general îndrăznește în vestimentație. Îți recomandăm acest costum împreună cu o cămașă cu guler papion, manșete duble pentru butoni și la final asortezi totul cu papion albastru electric sau vișiniu.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.