Pe scurt, iTUX a apărut pentru ca tu să-ți faci observată prezența la orice fel de eveniment.

Pe lung, dorința noastră a fost și este aceea de a-ți oferi o soluție modernă. Că doar și tu ești un tip modern. Iar atunci când trebuie să te îmbraci bine, nu strică puțin ajutor. Și nici diversitate.

Pentru că, să fim sinceri, dacă tot te îmbraci elegant, fă-o până la capăt cum trebuie. Fii bărbatul de la petrecere care se îmbracă în privirile tuturor atunci când e îmbrăcat în iTUX.

Și nici nu e greu să faci asta.  Ba e chiar simplu și comod. Mai ales acum că ești pe site.

Îți alegi un costum, îți alegi mărimea sau beneficiezi de consultanță din partea noastră referitor la măsura potrivită, noi îți trimitem costumul cu 1 săptămână înainte de eveniment, iar apoi îl returnezi. Sau îl cumperi și rămâne al tău, dacă pur și simplu nu te mai poți despărți de el. Dar află mai multe despre proces aici.

Alexandru Nestian
The Guy

Pasionat de moda masculină, Alex are o experiență vastă în marketing și online pentru branduri de fashion masculin. Și da, știe să savureze din când în când un pahar de vin rosé.

Simona Hulber
The Designer

17 ani în lumea fashionului bărbătesc nu sunt puțini. Dar Simona vrea să-și folosească în continuare creativitatea pentru pentru a-i îmbrăca pe bărbați mai bine. Și mai bine. Lucru normal pentru unul dintre pionierii segmentului „made to measure” din România.

Ana Maria Varvara
The Networker

Orice afacere are nevoie de acel om care știe să organizeze totul. Care se gândește constant la dezvoltarea businessului. Care știe ce, cum și unde, oricând e nevoie de ceva.