The Smart way to tux

Nu a fost inventat încă un singur cuvânt în limba română pentru ceea ce facem noi, la iTUX. În ultimii 4 ani ne-am dezvoltat abilitatea de a ști imediat ce un bărbat a pus piciorul în showroom-ul nostru, care este ținuta care o să îl pună în valoare la evenimentul la care urmează să participe. Putem spune că am inventat o profesie nouă.

Suntem costumatori de bun gust pentru toți domnii care își doresc să nu mai piardă timpul prin mall-uri, pentru toate doamnele și domnișoarele care s-au săturat să joace rolul de consilier vestimentar pentru jumătatea lor, precum și pentru toate mamele care își pregătesc absolvenții de primul lor eveniment social important. Suntem prietenul tău în fashion care la nevoia de înțelegere a dresscode-ului se cunoaște.

De la iTUX închiriezi toată ținuta. Să închiriezi este sustenabil, responsabil și matur pentru vremurile în care trăim. Dăm liber la varietate în vestimentația de ocazie pentru bărbații cu o viață socială dinamică!

Fiecare membru al echipei iTUX are o mentalitate de antreprenor și duce mai departe de un simplu showroom misiunea noastră de fashion sustenabil. În 2018, la inițiativa lui Alexandru Neștian, fondatorul iTUX, ne-am urcat valorile în care credem pe scena ”Startarium – Pitch Day” și am convins juriul să ne dea premiul cel mare de 50.000 de euro. Așa am ajuns să fim disponibili în 3 orașe din România: București, Cluj-Napoca și Constanța și nu ne-am propus să ne oprim aici.

Startarium PitchDay – Cum e competitia 2019 from Startarium on Vimeo.

Mizăm pe eleganță, profesionalism, impecabil, rapididate și de ce nu…pe egalitatea între sexe. Cu iTUX, și domnii au acum la fel de multe opțiuni pentru evenimentele importante ca orice doamnă sau domnișoară.

De ce să închiriezi?

01

Este simplu și ușor.

02

Este rapid și găsești totul în același loc și produsele sunt modificate pe corpul tău!

03

Este eco-friendly sau sustenabil!

Cum închiriezi??

01

Ne suni sau ne dai un e-mail și te sunăm noi.

02

Faci o programare în showroom.

03

Vii la o proba și alegem împreună ținuta.

04

Te măsurăm și apoi modificăm fiecare produs pe corpul tău că să ne asigurăm că toată ținuta ți se potrivește de minune!

05

Ne mai faci o vizită ca să probezi ținuta și să o ridici!

06

Te duci la party și arăți impecabil.

07

Vii la o cafea ca să ne povestești cum a fost la eveniment și să returnezi ținuta!

programează o probă
programează o probă