Acord de inchiere itux

Acord de inchiriere

Prezentul „Acord” reprezinta contractul dintre dumneavoastra („Client”) si iTUX („Magazinul”, „Noi”). Acordul stabileste termenii si conditiile in care dumneavoastra ne veti furniza informatii, veti inchiria costume (sacouri sau pantaloni) si accesorii („Produsul”) si beneficia de servicii auxiliare („Servicii”) din partea iTUX prin Website („www.itux.ro”) sau direct din magazin.

Conditii generale

Acest „Acord” contine toti termenii si conditiile aplicabile pentru inchirierea de produse de la ITUX prin intermediul Website-ului sau Magazinului nostru. Dumneavoastra sunteti de acord ca folosirea Website-ului si a serviciilor noastre sunt conforme cu Termenii si conditiile de utilizare a Website-ului disponibile la www.itux.ro si cu Politica de confidentialitate disponibila tot pe www.itux.ro, care pot fi modificate unilateral. Nicio alta forma a Termenilor si Conditiilor (preprintate ori disponibile in alta forma) nu este aplicabila inchirierii.

Sunteti de acord si intelegeti ca dumneavoastra doar inchiriati produsul si ca proprietar al acestuia ramane de fiecare data ITUX. Produsele noastre pot fi inchiriate doar de persoane avand varsta legala, care pot achita serviciul prin plata cu cardul sau alta forma de plata. Prin bifarea „Accept” ori prin semnarea „Acordului” tiparit, atestati faptul ca aveti varsta legala  si ca sunteti autorizat sa utilizati metoda de plata aleasa (inclusiv card de credit) cu scopul de a inchiria produsele descrise mai jos.

Produsul. ITUX ofera servicii de inchiriere sacouri, pantaloni, camasi, pantofi si accesorii barbatesti. Dumneavoastra alegeti modelul dorit, marimea.

Contractul. Prezentul Acord reprezinta contractul dintre noi si dumneavoastra, referitor la produsul ales, in conditiile specificate pe Website ori in scris. Prezentul Acord se completeaza cu informatiile din contul dumneavoastra ITUX privind datele de identificare, produsele alese, durata inchirierii, precum si alte informatii relevante. Limba prezentului acord este limba romana. Contractul va este comunicat in forma scrisa prin postarea acestuia in footer-ul Website-ului ori prin inmanarea unui exemplar in magazin. Daca au intervenit erori cu ocazia introducerii datelor de catre dumneavoastra, le puteti indrepta in sectiunea Contul meu. Contractul odata incheiat este stocat de catre ITUX si poate fi vizualizat in contul dumneavoastra de pe Website.

Pretul inchirierii, Avansul, Modalitati de plata, Durata inchirierii, Anulari

Pretul inchirierii este afisat pe site ori in magazin pentru fiecare produs. La acesta se adauga costurile de livrare-retur, asa cum apar listate pe Website, la finalul comenzii (in sectiunea Cosul dumneavoastra) ori asa cum apar pe nota din Magazin. Totalul de plata (format din pretul pentru unul sau mai multe produse si evenutalele costuri de livrare) este cel din comanda finala.

Modalitati de plata. Plata se poate face cu cardul ori in numerar. ITUX va debita cardul dumneavoastra cu „Pretul inchirierii” si va va emite factura cu „Pretul inchirierii” imediat ce ati plasat comanda. Prin plasarea comenzii pentru Produse pe Website ori in Magazin, ne autorizati sa debitam cardul dumneavoastra cu suma reprezentand „Pretul inchirierii”. In Magazin, plata poate fi realizata si in numerar, cash. O rezervare a unui produs (pe Website ori in magazin) reprezinta o comanda, indiferent de data la care doriti sa utilizati produsul, fiind necesar a face plata.

Executarea contractului. Contractul este incheiat la data confirmarii comenzii, prin email de catre ITUX ori direct in magazin. Comanda se poate plasa oricand. Dumneavoastra alegeti ziua in care doriti sa va fie livrat produsul. Daca ziua livrarii este la mai putin de 10 zile lucratoare, ne autorizati sa executam contractul la data indicata si renuntati la termenul legal de 10 zile lucratoare pentru denuntare. Daca ziua livrarii este la peste 10 zile lucratoare ori daca produsul nu a fost inca livrat, puteti anula comanda.

Denuntarea unilaterala a contractului. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Durata inchirierii. Durata fixa a inchirierii este de 7 zile. Daca ”Produsul” este restituit mai devreme, ”Pretul inchirierii” ramane neschimbat. Inchirierea nu poate fi prelungita. Dumneavoastra alegeti ziua si locul in care doriti sa va fie livrat produsul.

Schimbarea produsului. Produsul închiriat poate fi schimbat o singură data. Dacă schimbarea se face cu mai putin de 10 zile, dar nu mai mult de 3 zile inainte de prima zi de inchiriere, iar produsul cu care se schimba are “Pretul inchirierii” mai mic fata de produsul initial, diferenta de pret se considera avans pentru o inchiriere ulterioara, valabil timp de 3 luni. Daca schimbarrea se face cu mai putin de 3 zile inainte de prima zi de inchiriere, diferenta de pret nu se returneaza. Pentru a schimba produsul inchiriat a doua oara se percepe o taxa suplimentara de 100 de lei.

Promotii. Promotiile nu se cumuleaza intre ele. Promotiile si reducerile oferite pentru comenzile online nu mai sunt valabile dupa ce ati beneficiat de asistenta in showroom. De asemenea, promotiile nu sunt valabile pentru comenzile si rezervarile plasate anterior perioadei de desfasurare a promotiilor.

Obligatii noastre fata de dumneavoastra

Livrarea produselor. Va vom livra ”produsul” comandat, cu respectarea marimii, culorii si modelului ales, cu intre 5 si 7 zile calendaristice inainte de data indicata prin comanda. Produsul poate fi usor diferit ca stil si culoare decat apar in fotografiile de pe Website ori in catalog. Raspunderea noastra pentru livrarea produsului comandat este limitata la livrarea la data si locul indicat prin comanda. In caz de neexecutare, va vom restitui  integral „Pretul inchirierii”, daca a fost deja achitat.

Returnarea produsului neutilizat datorita marimii. Daca produsul nu este marimea potrivita, il puteti returna in 24 de ore de la data primirii (cu exceptia zilelor de duminica si a sarbatorilor legale), contactandu-ne prin email sau telefon, atata timp cat produsul nu a fost purtat sau probat anterior in showroom. In acest caz, va vom livra o alta masura (daca aceasta este disponibila) sau va vom returna integral „Pretul inchirierii” (mai putin eventualele costuri de livrare-retur) in termen de 7 zile lucratoare, prin transfer bancar.

Livrarea „curatat si gata de purtat”. Pentru comenzi, produsele vor fi livrate cel mai devreme in ziua urmatoare celei in care a fost plasata comanda. Modul de livrare si costurile livrarii sunt alese exclusiv de ITUX. Produsul va fi curatat profesional si livrat gata de purtat. Noi asiguram curatire uscata si verificare atenta a starii fiecarui produs. Folosirea produsului se face pe riscul dumneavoastra si nu suntem responsabili pentru problemele de sanatate cauzate de utilizarea produsului.

Returnarea produsului. La livrarea produsului, va vom asigura o eticheta de retur a produsului si instructiuni de returnare (Pachetul de Retur).

Servicii. Pe Website si in magazin, va oferim varii servicii de consiliere in alegerea produsului. Serviciile nu includ garantii privind rezultatul final.

Raspunderea ITUX. Garantii si despagubiri. Garantiile pe care vi le acordam, pot fi utilizate numai de catre dumneavoastra si nu pot fi transmite ori vandute unei alte persoane. Garantiile acordate sunt enumerate integral in prezentul acord. Garantiile noastre nu se aplica in cazul incalcarii de catre dumneavoastra a obligatiilor ce va revin. Singura despagubire si singura raspundere a ITUX pentru incalcarea prezentului acord, consta, la alegerea noastra, in inlocuirea, cu eforturi comerciale rezonabile a produsului comandat ori in restituirea „Costurilor inchirierii”,  excluzand costul livrarii.

Prezentele garantii sunt singurele acordate. Nicio alta dispozitie, expresa ori implicita, scrisa ori orala (inclusiv garantii privind vanzarea, utilizarea in anumite scopuri ori alte incalcari) privitor la produsele si serviciile noastre nu asigura garantii suplimentare.

Daune directe si indirecte. In niciun caz, ITUX (ori furnizorii acesteia) nu este tinut raspunzator fata de dumneavoastra ori fata de un tert pentru daune speciale, incidentale, indirecte ori pentru pierderi de profit ori de despagubiri, rezultate din produsele noastre ori legate de acestea, indiferent ca sunt bazate pe garantii, contracte, raspundere delictuala, chiar daca ITUX a fost atentionata cu privire la aceste riscuri.

Utilizarea produselor pe riscul dumneavoastra. ITUX (ori furnizorii acesteia) raspunde pentru daunele ce decurg din prezentul contract, din produsele ori serviciile legate de acesta, pe baza de garantie, contract, prejudiciu, in limita „Costurilor de inchiriere” aferente prezentului Acord. Va asumati integral si exclusiv responsabilitatea si raspunderea pentru orice daune cauzate de utilizarea produselor in timpul inchirierii.

Prelucrarea de date cu caracter personal si confidentialitate. Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal este afișată pe site, la sectiunea Politica de confidentialitate si direct in magazinul ITUX.

Obligatiile dumneavoastra fata de noi

Primirea produsului. Produsul poate fi ridicat din magazin ori livrat prin curier. Dupa livrare, va asumati intreaga raspundere pentru produs. Daca optati pentru livrarea prin curier, aveti obligatia de a primi produsul la data si ora indicate de dumneavoastra prin comanda. Va recomandam sa indicati pentru livrare o adresa securizata, unde o persoana (dumneavoastra ori o alta persoana indicata prin comanda) sa preia fizic produsul. In ipoteza in care se indica o adresa nesecurizata, (produsul fiind livrat fara a fi preluat de o persoana) ITUX nu isi asuma raspunderea pentru produsele lasate fara supraveghere. Mai mult, va asumati riscul ca a nu indica o adresa securizata poate duce la intarzieri sau costuri suplimentare de livrare, pentru care dumneavoastra sunteti pe deplin responsabil.

Utilizarea produsului. Va asumati obligatia de a folosi produsul cu mare grija, ca si cum ar fi imprumutat de la un prieten apropiat. Sunteti responsabil pentru orice pierdere, distrugere ori degradare, cauzate de furt, disparitii misterioase, incendiu, pete semnificative (de dimensiuni mari, care nu pot fi curatate) sau orice alte cauze, altele decat normale. Utilizarea normala acopera pete minore, nasturi lipsa ori fermoare blocate. Daca returnati un produs mai deteriorat decat presupune normala utilizare, sunteti de acord ca orice costuri de reparatie sa va fie imputate si veti achita costul repararii ori inlocuirii produsului, asa cum vi le vom factura, determinate de noi raportat la valoarea de retail a produsului.

Returnarea produsului. Prelungiri ale inchirierii. Va asumati obligatia de a restitui produsul catre ITUX in Pachetul de Retur la data de retur indicata in factura aferenta comenzii dumneavoastra. Produsul va fi returnat pana la sfarsitul zilei in care se termina inchirierea.

Daca pierdeti Pachetul de retur, va asumati obligatia de a returna produsul pe costul dumneavoastra la data de retur si ne veti comunica un numar de identificare a expedierii.

Returnarea peste termen. Clauza penala. Daca returnati produsul peste termenul de inchiriere, un „Cost de intarziere” va fi debitat de pe cardul dumneavoastra ori va va fi facturat pentru fiecare zi de intarziere. Costul suplimentar per zi de intarziere este de 100 RON pentru prima zi de intarziere (cea de a8a zi din momentul ridicarii) si 10 RON pentru fiecare zi suplimentara. Daca nu ati returnat produsul in termen de 20 de zile de la data limita a returnarii, vom constata o lipsa de retur si veti datora 100% din „Pretul de catalog al produsului”. Orice returnare dupa termenul de 20 de zile este sanctionata cu 100% din „Pretul de catalog al produsului”. Daca platiti aceasta suma, produsul este al dumneavoastra, fara nicio garantie din partea ITUX.

Recuperarea tuturor costurilor. Daca nu veti achita sumele pe care ni le datorati (Pretul inchirierii, Costurile de intarziere, alte sume), suntem nevoiti sa parcurgem proceduri de recuperare. Astfel, va vom imputa prin procedurile legale, toate costurile restante, inclusiv onorariile de recuperare.

Accesul la servicii. Contul de client

Accesul la servicii este permis oricarei persoane care poseda sau isi creeaza un Cont pe Website ori care acceseaza serviciile in Magazin. Accesul la servicii este posibil doar prin acceptarea Acordului de inchiriere si a Termenilor si conditiilor pentru Website, inclusiv Politica de confidentialitate.

Excludere. Ne rezervam dreptul de a va inlatura din lista de clienti si de a va refuza pe viitor inchirierea de produse, in cazul oricarei incalcari a prezentului Acord.

Email. Newslettere si campanii. Prin acceptarea acestui acord ori prin semnarea lui, sunteti de acord ca ITUX sa utilizeze informatiile introduse pe Website ori pe comenzile scrise, inclusiv adresa dumneavoastra de email. Sunteti de acord sa va transmitem informatii periodice si materiale promotionale, cum ar fi newslettere, anunturi, etc.

Datele preluate de la dumneavoastra, in scopul expedierii newsletterelor pot si vor fi folosite de catre ITUX  in limitele Politicii de confidentialitate.

Renuntarea la primirea newsletterelor se poate face in orice moment prin email printr-un mesaj trimis la adresa office@iTUX.ro sau in sectiunea „Contul meu” din Website.

Alte clauze

Prezentul acord, (inclusiv Termeni si Conditii si Politica de confidentialitate pentru Website) constituie intregul acord intre dumneavoastra si ITUX cu privire la produsele in cauza si este manifestarea de vointa finala, completa si exclusiva, inlocuind toate acordurile anterioare scrise si orale cu privire la subiectul in cauza. Modificari pot fi facute numai de catre ITUX. Ne rezervam dreptul de a rezilia sau modifica prezentul acord in orice moment, pentru orice motiv, cu o notificare pentru a va aduce la cunostinta cauza de reziliere sau modificare. Renuntarea la orice termen sau conditie precum si orice incalcare a acestora nu va afecta niciun alt termen de conditie a prezentului acord. Acordul va fi guvernat de si interpretat in conformitate cu dispozitiile privitoare la contractul de locatiune, prevazute in Codul Civil. Incetarea prezentului acord nu va va scuti de orice obligatii de plata aferente. Daca orice prevedere a prezentului acord este declarata ilegala, inaplicabila, sau in conflict cu orice lege de orice autoritate care are jurisdictie asupra prezentului acord, valabilitatea celorlalte sectiuni sau a prevederilor acestui document va ramane in vigoare si cu efecte depline. ITUX nu va fi raspunzator pentru imposibilitatea de a executa oricare dintre obligatiile sale de mai sus motivata de cauze de forta majora.